Beruházás-statisztikai adatgyűjtés Beruházás-statisztikai adatgyűjtés

OSAP 1576 Beruházás-statisztika

 

A  288/2009. (XII. 15.) Korm. rendelettel elrendelt és a 377/2016. (XI. 30.) Korm. rendelettel módosított OSAP 1576-os nyilvántartási számú, "Jelentés az egészségügyi ellátás beruházási és felújítási kiadásainak alakulásáról" című adatgyűjtés 2015. tárgyévi adatainak jelentése aktuálissá vált.

Általános tudnivalók az adatjelentésről: 

Az adatszolgáltatók köre:

  1. Valamennyi működési engedéllyel rendelkező, fekvőbeteg és járóbeteg szakellátást végző, a közszolgáltatásban részt vevő kórház, önálló szakrendelő intézet, az OMSZ és az OVSZ saját intézeti beruházási és felújítási kiadásairól. 
  2. A települési önkormányzatok a felügyeletük alá tartozó fekvő-és járóbeteg szakellátást, valamint alapellátást végző egészségügyi intézményekben megvalósult, az önkormányzat által végzett beruházási és felújítási kiadásokról. 
Az adatjelentés módja:

Az (1) adatszolgáltatói körbe tartozó intézetek az Önállóan jelentő egészségügyi szolgáltatók címszó alatt kerültek tételesen felsorolásra a programunk megfelelő helyén. Kérem, e címszó alól válasszák ki intézményüket! 

Az (2) adatszolgáltatói körbe tartozó Önkormányzatok e címszó alatt kerültek tételesen felsorolásra a programunk megfelelő helyén. Kérem, e címszó alól válasszák ki intézményüket! 

Mind az Önállóan jelentő egészségügyi szolgáltatók, mind a települési Önkormányzatok közvetlenül Intézetünknek jelentenek az adatjelentő programunk használatával a saját, illetve a felügyeletük alá tartozó egészségügyi intézmények beruházási és felújítási kiadásairól. 

Az adatjelentés tárgyidőszaka:

Jelenleg a 2016. tárgyév beruházási és felújítási adatait gyűjtjük. 

Az adatszolgáltatás póthatárideje: 

2017. június 30. 
 

Az adatjelentés tudnivalóiról a Kitöltési útmutatóban, az adatjelentő program használatáról pedig a Programhasználati útmutatóban adunk tájékoztatást. Kérem, a munka megkezdése előtt olvassák el tájékoztatóinkat!

Az alábbi mezőben található az adatszolgáltatásra kidolgozott Adatjelentő program, a Kitöltési útmutató, a Programhasználati útmutató és a Segédadatlap. Kizárólag régebbi operációs rendszerek esetén a jelentőprogram futtatását készíti elő a Microsoft JET adatbázismotor.


Az adatszolgáltatást a jelentőprogrammal, annak nem megfelelő futása esetén a Segédadatlappal kérjük elkészíteni! 
 
 
OSAP 1576 Beruházás-statisztika adatszolgáltatásának letölthető programja és a segéddokumentumok
 

Ha bármi kérdés merülne fel, vegyék fel a kapcsolatot az ÁEEK alábbi munkatársával:  

E-mailen: beruhazas@aeek.hu  

Hajdu Jenő  

Tel.: 1/354-5357 

Az oldal folyamatosan frissül, kérem figyeljék tájékoztatóinkat! 

intranet